انتشارات Pharma-Reports گزارشی در 172 صفحه منتشر کرده که به بررسی نقش فناوری نانو در صنعت داروسازی می پردازد. این گزارش همچنین اطلاعات تماس با 34 صندوق خطرپذیر سرمایه گذاری و سرمایه گذاران خصوصی که در شرکت های نانو سرمایه گذاری کرده اند را فراهم می سازد.
فناوری نانو به طور گسترده ای به عنوان یکی از نویدبخش ترین فناوری های قرن 21 در نظر گرفته می شود. پیشرفت های اخیر در فناوری نانو مرتبط با دارورسانی، تشخیص و توسعه دارو در حال تغییر دادن چشم انداز پزشکی است. در حالی که نانوپزشکی به طور بالقوه نویدبخش گزاره های با ارزش و منابع درآمدی جدیدی را به عنوان مثال در حوزه تشخیصی ارائه می دهد، همچنین می تواند به طور کاملی طبقه خاصی از داروها از قبیل داروهای شیمی درمانی فعلی را با فرمول بندی نانوذرات تغییر دهد.
این گزارش به بررسی نقش فناوری نانو در صنعت داروسازی می پردازد. این گزارش همچنین اطلاعات تماس با 34 صندوق خطرپذیر سرمایه گذاری و سرمایه گذاران خصوصی که در شرکت های نانو سرمایه گذاری کرده اند را فراهم می سازد.
نکات کلیدی گزارش عبارتند از:
- کاربردهای پزشکی فناوری نانو
- چارچوب زمانی تجاری سازی
- پروفایل زنجیره ارزش
- ریسک فناوری نانو برای سلامت انسان
- ثبت اختراعات در حوزه فناوری
- فناوری نانو در سیستم های دارورسانی
- فناوری نانو در درمان
- فناوری نانو در ایمپلنت ها و مواد پزشکی
- فناوری نانو در تجهیزات و ابزارآلات آنالیز
- فناوری نانو در تشخیص
- فناوری نانو و جلوگیری از بارداری
- فناوری نانو و ژن درمانی
- فناوری نانو و طب احیاء (بازسازی)
- فناوری نانوو پزشکی هسته ای
- فناوری نانو و دیابت
- نانوربات ها و کاربرد آن در پزشکی
- طبقه بندی شرکت ها در نانوپزشکی
این گزارش توسط Pharma-Reports در 172 صفحه منتشر شده و به قیمت 249 دلار قابل خریداری است. برای اطلاعات بیشتر به سایت این انتشارات به آدرس http://www.pharma-reports.com/shop/item.asp?itemid=1611 مراجعه نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده فهرست مطالب این گزارش اینجا را کلیک نمایید.
- ارائه مدل جهت سیاستهای حمایتی و نظارتی در صنایع مبتنی بر نانونقره
- فلوچارت کاربرد نانو نقره در صنایع مختلف
- معرفی گزارش بازار فناوری نانو در دارورسانی
- گزارش بازار جهانی کاربردهای فناوری نانو در پزشکی
- درخت فناوری نانو، شاخه پزشکی و دارو رسانی
- مروری بر عملکرد کمیته فناوری نانو در سال 1390
- گزارش فناوری نانو برای دارورسانی: بازار جهانی نانوحامل ها
- چسبندگی E. coli به سطوح سرامیک خاک رس متخلخل پوشیده شده با نقره یا مس
- ارائه مدل جهت سیاستهای حمایتی و نظارتی در صنایع مبتنی برنانو تیتانیم دی اکسید
- فلوچارت کاربرد نانونقره در صنایع مختلف
- فلوچارت کاربرد نانو تیتانیم دی اکسید
- گزارش نانوذرات در فناوری زیستی، توسعه دارو و دارورسانی
نقره به دلیل اثرات ضدمیکروبی مناسب از زمانهای بسیار قدیم مورد توجه بوده است و تا کنون مدارک مستندی دال بر ایجاد مقاومت میکروبی به نقره نیز ارائه نشده است. لذا با پیشرفت نانوتکنولوژی شاهد محصولات مختلفی از نانونقره نیز هستیم. نقره در ابعاد بزرگتر، فلزی با خاصیت واکنش دهی کم می باشد، ولی زمانیکه به ابعاد کوچک در حد نانومتر تبدیل می شود خاصیت میکروب کشی آن افزایش می یابد. آگاهی از روش سنتز نانو مواد نقره برای داشتن یک چشم انداز زیست محیطی از اهمیت بالایی برخوردار است. این اطلاعات اجازه می دهد تا ویژگی ها و خواص مورفولوژی نانو مواد نقره تولید شده را شناسایی کرده و به روش هایی برای ارزیابی سمیت، نحوه حمل و نقل و سرنوشت زیست محیطی آن دست یابیم. در این پروژه اطلاعات موجود در مورد نانونقره جهت ارائه مدلی برای سیاستهای حمایتی و نظارتی در صنایع مبتنی بر نانونقره گردآوری گردیده است.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1390/08/17|تعداد بازدید :23393
نقره به دلیل اثرات ضدمیکروبی مناسب از زمانهای بسیار قدیم مورد توجه بوده است و تا کنون مدارک مستندی دال بر ایجاد مقاومت میکروبی به نقره نیز ارائه نشده است. لذا با پیشرفت نانوتکنولوژی شاهد محصولات مختلفی از نانونقره نیز هستیم. در فناوری نانونقره(Nano Silver )، یونهای نقره به صورت کلوییدی در محلولی به حالت سوسپانسیون قرار دارند که دارای خاصیت ضد باکتری، ضد قارچ و ضد ویروس می باشند. نقره در ابعاد بزرگتر، فلزی با خاصیت واکنش دهی کم می باشد، ولی زمانیکه به ابعاد کوچک در حد نانومتر تبدیل می شود خاصیت میکرب کشی آن افزایش می یابد. در این پروژه اطلاعات موجود در مورد نانونقره با هدف تبیین کاربرد نانو نقره در صنایع مختلف و ترسیم فلوچارت مربوطه گردآوری گردیده است.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1390/08/17|تعداد بازدید :11247
موسسه Cientifica، گزارشی با عنوان “فناوری نانو در دارورسانی 2011”، منتشر نموده که به تجزیه و تحلیل جامع و بررسی جغرافیایی بازار فعلی دارورسانی نانویی و فناوری های مرتبط با آن پرداخته است. این گزارش همچنین پیش بینی هایی برای اندازه کل بازارهای قابل شناسایی و درصد سهم آن دسته فناوری های کلیدی را تا 2021 برای بزرگترین اقتصادها در آمریکا، آسیا، اروپا و سایر نقاط جهان ارائه می نماید.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1390/08/28|تعداد بازدید :9050
این گزارش به بررسی استراتژی های بکار گرفته شده توسط شرکت های متخصص در نانوپزشکی برای رویارویی با چالش های این بازار به شدت رقابتی می پردازد. این گزارش توسط موسسه تحقیقاتی BCC در ژانویه سال 2012 در 187 صفحه منتشر شده است.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1390/12/01|تعداد بازدید :8920
یکی از مسایل مهم در زمینه مدیریت فناوری و مخصوصا فناوریهای جدید، اولویتگذاری سریع کشورها در زمینه این فناوریها میباشد. در چند سال اخیر، فناوری نانو به عنوان یکی از فناوریهای نو، در کشور ما نیز از طرف مسئولین و پژوهشگران مورد توجه قرار گرفته است. پیش از تصمیمگیری و سیاستگذاری در مورد اولویتها، لازم است عرصههای کلیدی این فناوری جدید و مبهم و زمینههای کاربردی هر کدام از آنها به شکل یک زنجیره، از فناوریهای پایه تا بازار به صورت شفاف و مختصر بیان شود تا بر اساس آن تصمیمگیریهای کلان صورت گیرد. بدیهی است تصمیمگیری دیرهنگام یا غیردقیق در این عرصه جدید موجب ازدست رفتن فرصتها میگردد.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1390/07/04|تعداد بازدید :10043
مهمترین فعالیت کمیته فناوری نانو مدیریت و کارشناسی پرونده محصولات سلامت محور مبتنی بر فناوری نانو و مدیریت و راهبری کارگروههای تخصصی بوده است.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1391/03/03|تعداد بازدید :7755
نانوحامل ها 40 درصد از 136 میلیارد دلار بازار نانودارورسانی را تا سال 2021 تشکیل می دهند. پیش بینی ها نشان از رشد اندازه کل این بازار در سال 2021 به 136 میلیارد دلار آمریکا است.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1391/03/22|تعداد بازدید :9954
محققان دانشگاه پرینستون در نیوجرسی آمریکا از میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) برای مطالعه چسبندگی میان باکتری E. Coli و نقره کلوئیدی، نانوذرات نقره و نانوذرات مس استفاده کرده و همچنین برهمکنش میان باکتری و سه فلز مختلف با سطوح سرامیکی حفرهای مبتنی بر رس را بررسی نمودهاند.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1391/04/12|تعداد بازدید :12459
با توجه به ضریب شکست دی اکسید تیتانیم، از Tio2 در ابعاد ماکرو به عنوان رنگدانه استفاده می شود اما برخلاف رنگدانه Tio2، نانو Tio2 بی اثر نبوده و تضعیف کننده نور UV میباشد؛ بنابراین می توان از آن به عنوان کاتالیزور و همچنین به عنوان یک تضعیف کننده نور UV استفاده نمود.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1391/07/24|تعداد بازدید :10110
نقره به دلیل اثرات ضدمیکروبی مناسب از زمانهای بسیار قدیم مورد توجه بوده است و تا کنون مدارک مستندی دال بر ایجاد مقاومت میکروبی به نقره نیز ارائه نشده است. لذا با پیشرفت نانوتکنولوژی شاهد محصولات مختلفی از نانونقره نیز هستیم. نقره در ابعاد بزرگتر، فلزی با خاصیت واکنش دهی کم می باشد، ولی زمانیکه به ابعاد کوچک در حد نانومتر تبدیل می شود خاصیت میکروب کشی آن افزایش می یابد. در این فلوچارت اطلاعاتی در مورد کاربرد نانونقره در صنایع مختلف گردآوری گردیده است.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1391/08/07|تعداد بازدید :10811
از نانو تیتانیم دی اکسید برای تضعیف نور UV یا به عنوان کاتالیزور استفاده می کنند. همچنین برخی کاربردهای تجاری این ماده مرتبط با محصولات پاک کننده، پوششهای خود تمیز شونده، دستگاههای تمیز کننده هوا و پاکسازی محیط زیست از آلاینده ها بوده و کاربردهای نوظهور آن مرتبط با سلولهای خورشیدی است که از نانو Tio2 برای انتقال خواص الکترونی شان استفاده می نمایند.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1391/08/07|تعداد بازدید :12058
گزارش نانوذرات در فناوری زیستی، توسعه دارو و دارورسانی که بازه زمانی 2010 تا 2017 را تحت پوشش دارد توسط موسسه تحقیقاتی BCC در سپتامبر سال 2012 منتشر شده است.
مشاهده متن کامل مقالهتاریخ مقاله :1391/12/05|تعداد بازدید :11971