حضور کمیته در همایش روز جهانی غذا
تاریخ خبر : 1395/07/26 تعداد بازدید : 442 موضوع خبر : اخبار داخلی کمیته

همایش روز جهانی غذا روز 25 مهرماه سال 95 با شعار ”آب و هوا در حال تغییر است، کشاورزی و تغذیه نیز باید تغییر کند“ با همکاری سازمان غذا و دارو، کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، سازمان کشاورزی و خواروبارجهانی(فائو) و جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی کشور در محل تالار وحدت برگزار گردید.

همایش روز جهانی غذا روز 25 مهرماه سال 95 با شعار ”آب و هوا در حال تغییر است، کشاورزی و تغذیه نیز باید تغییر کند“ با همکاری سازمان غذا و دارو، کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، سازمان کشاورزی و خواروبارجهانی(فائو) و جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی کشور در محل تالار وحدت برگزار گردید. 
در این مراسم پس از قرائت قرآن کریم و پخش سرود ملی،  جناب آقای دکتر جنت مدیر کل نظارت بر فرآورده های خوارکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گزارشی از مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت که در همایش روز جهانی غذا اعطا می شود، ارائه نمودند. 
پس از ایراد سخنان آقای مهندس مرتضوی مدیرعامل کانون انجمن های صنایع غذایی، آقای دکتر خلج ریاست سازمان دامپزشکی کشور، آقای سرج ناکوزی نماینده فائو در ایران، آقای دکتر شاعری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، آقای دکتر نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و آقای دکتر دیناروند به ارائه سخنرانی خود پرداختند. 
ایشان در سخنرانی خود با اشاره به طرح چراغ راهنمای تغذیه و حذف اسید چرب ترانس ، اجرای آن را در عرض 18 ماه نتیجه ارتباط تنگاتنگ و همکاری بخش خصوصی و نهادهای نظارتی دانست. ایشان در ادامه به لزوم بهره گیری از فناوری های مورد تایید برای تأمین امنیت غذایی پرداختند. 
در ادامه جناب آقای دکتر هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سخنرانی خود را آغاز نمودند. ایشان در سخنرانی خود با بیان اینکه مواد غذایی ناسالم و نادرست ضررهای بزرگی به سلامت،‌ اقتصاد و جامعه وارد می‌کنند، افزود: اشاعه فرهنگ تولید غذای سالم و امنیت غذایی یعنی دسترسی آحاد جامعه به غذای ایمن و سالم از ارکان توسعه عدالت محور بوده و سرلوحه کار دولت است. در ادامه ایشان با اشاره به برخی آمارهای مصرف مواد غذایی در ایران، افزودند مردم باید در میزان کالری دریافتی و افزایش تحرک که امری ضروری در سلامتی همه رده‌های سنی است باید بیشتر مراقبت کنند. 
لازم بذکر است بینابین سخنرانی افراد، مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت به صنایع غذایی برگزار گردید که 24 شرکت موفق به دریافت این نشان شدند.

---

متن نظر